Få et smukt og ensartet trægulv med en professionel gulvafslibning i Rødovre

Få et smukt og ensartet trægulv med en professionel gulvafslibning i Rødovre

Er du træt af at iagttage, hvordan dit før så smukke, lyse trægulv nærmest bliver grimmere og mere trist i overfladen dag efter dag? Oplever du, at du ikke længere kan tørre spildt rødvin op fra det sæbebehandlede gulv, men at den spildte væske suges ned i træet og efterlader en grim plet? Har dit trægulv tydelige, gråligt matte spor af slid, der hvor gulvet betrædes hyppigst – for eksempel foran sofaen eller rundt om spisebordet? Og opstår der hyppigere splinter i gulvet, som sætter sig i fødderne og ødelægger strømper og sokker?

Så er det fuldt forståeligt, hvis du ønsker, at der skal ske noget nyt. Men før du gør noget drastisk, som for eksempel at rykke gulvet op eller dække det med cement, beton, epoxy, linoleum eller klik parket, bør du overveje, om ikke blot det er en grundig gulvafslibning, som skal til.

Hvordan kan en gulvafslibning hjælpe et slidt trægulv?

De skader, som du ser, når dit trægulv bliver slidt og grimt, er i reglen kun overfladiske. Dette betyder, at de sidder i de øverste millimeter af træværket. Pletter og misfarvninger fra solfalming samt slidspor, som består af nedtrådt støv, stikker sjældent meget dybere. Og dette betyder, at de kan fjernes med en gulvafslibning. Det samme gælder for de splinter, ridser og skrammer, som nemt opstår i slidt træværk.

Ved en gulvafslibning slibes dit trægulv jævnt og ensartet i overfladen, og et helt nyt lag af frisk træværk åbenbares under den slidte og skjoldede overflade. Du vil blive meget overrasket over, hvor meget en gulvafslibning kan gøre for dit trægulv. Og med en grundig efterbehandling vil dit gulv ikke alene blive som nyt – du vil også kunne have glæde af dets smukke udseende i mange år fremover.

Du kan booke en professionel og billig gulvafslibning hos gulvkanonen.dk