Her og nu hjælp med et online lån

29 oktober 2020
Astrid Pedersen

Selv den stærkeste og sundeste økonomi kan tvinges i knæ hvis den bliver spændt for hårdt for. Det kan for eksempel ske i forbindelse med uforudsete udgifter – især hvis der optræder flere af disse oven i hinanden. Og så kan det være en mulighed at give finanserne et boost med et online lån.

Optag et sikkert online lån hos Ikano Bank

Skulle du stå i en situation hvor der kræves hurtig handling kan du således overveje at ansøge om et online lån. Her bør du dog se dig rigtig godt for. Der findes mange tvivlsomme udbydere af hurtiglån, kvikløn, mini lån, mobil lån, sms lån og lignende lån typer derude.

Du kan hurtigt risikere at havene i en gældsfælde hvis du vælger den forkerte långiver – uanset låne beløbets størrelse. Derfor bør du udelukkende gå efter en bank eller et penge institut som er registreret hos – og godkendt af – Finanstilsynet, og dermed underlagt denne institutions regler og regulativer.

Et af de strenge krav, som Finanstilsynet stiller til online låne udbydere, er gennemsigtighed i det udbudte lån. Dette betyder at banken eller penge instituttet skal stille redskaber til rådighed som kan hjælpe dig med at skabe det fulde overblik over dit lån før du ansøger herom.

Hos Ikano Bank kan du ved hjælp af den smarte online låne beregner, som danner grundlaget for din ansøgning om et online lån, selv fastsætte låne beløbet og lånets løbetid. På den måde kan du sikre at dine månedlige afdrag kan tilpasses din husholdnings budget – og at du dermed er i stand til at betale dit lån tilbage. Så undgår du ubehagelige overraskelser i form af bøde og straf renter undervejs i dit låne forløb, og dermed pludselig at stå i uventet gæld til halsen.

Du kan ansøge om et hurtigt online forbrugs lån på bankens hjemmeside ikanobank.dk

Flere Nyheder