Hvad skal jeg overveje i forbindelse med anlæggelse af ny træterrasse?

13 august 2020
Astrid Pedersen

Du har måske i mange år drømt om en lækker træterrasse fra hvilken du og din familie kan nye udsigten og som kan danne rammen om mange hyggelige grill aftener i det lune sommer halvår. For at denne drøm kan blive til virkelighed er det dog vigtigt at du på forhånd gør dig visse overvejelser over træterrassens udformning og disposition.

Du skal blandt andet bruge tid på at tænke over forhold så som træterrassens placering i din have, størrelsen på den nye træterrasse, hvilket design du ønsker og hvilke materialer din træterrasse skal udformes i, og selvfølgelig hvilken farve den skal have.

Hvis du på forhånd har en rigtig god idé om disse aspekter, og måske endda er gået så langt som til at udføre en grunlæggende tegning af dine ønsker, gør du livet meget lettere for den tømrer som skal stå for den praktiske udførelse af projektet. Det er nu en gang meget lettere at bygge en træterrasse lige efter dit hoved når der på forhånd er tænkt over de oven for stående forhold.

Hvem kan hjælpe mig med at opføre en flot træterrasse?

Skal din nye træterrasse være både smuk og holdbar er det vigtigt at den er bygget på et solidt fundament og at den er udført i slidstærke og vejr bestandige materialer. Og så er det altid en stor fordel t lade en faglært håndværker med erfaring inden for opførelse af træterrasser forestå arbejdet.

Nord for København finder du virksomheden Kun Terrasser, som udelukkende beskæftiger sig med opførelse af træterrasser. Kun Terrasser har et stort og omfattende portfolio bestående af glade og tilfredse kunder, fortrinsvis bosiddende i det nordsjællandske.

Hvis du vil vide mere om professionel opførelse af lækre træterrasser i luksus klassen kan du læse mere om Kun Terrasser og se eksempler på udført arbejde på hjemmesiden kun-terrasser.dk

Flere Nyheder