Oplev køreskolen der sender dig trygt ud på vejene

Oplev køreskolen der sender dig trygt ud på vejene

Få de bedste færdigheder bag rattet

Vejene herhjemme er i dag proppet med biler, så der er virkelig meget at holde øje med, når du sætter dig ind bag rattet. Derfor er det helt nødvendigt med en køreskole, der både lærer dig teorien og det praktiske arbejde med at styre en bil. For det hjælper ikke meget, at du får dit kørekort, hvis dine færdigheder bag rattet ikke er, som de skal være. Hos 1driver.dk får du den professionelle teori- og køreundervisning, der gør dig til en superbilist. Med vores grundige teori og praksis bliver du ikke bare klædt bedst muligt på til at møde motorsagkyndig til køreprøven, du får ganske enkelt også de færdigheder, som betyder, at du kan styre din første bil trygt og sikkert ude blandt resten af Danmarks bilister.

Byens mest moderne køreskole

1.driver.dk er det helt optimale sted for dig, der ønsker et kørekort i Horsens. Her arbejder fem forskellige kørelærere hver dag for at sikre dig kørekortet på en professionel og ansvarlig måde. Vi er byens mest moderne køreskole, der tilbyder elektroniske lektionsplaner. På denne måde kan du hele tiden følge med i, hvornår du skal til teori, og hvornår du har en køretime. Til den teoretiske undervisning er der mulighed for at låne en gratis CD, så du kan sidde derhjemme og øve på de spørgsmål, der vil dukke op til den endelige prøve. Undervisningen er tilrettelagt sådan, at du får de allerbedste chancer for at bestå teoriprøven første gang. Når det kommer til selve køreprøven, vil vi inden mødet med motorsagkyndig gennemgå alle de spørgsmål, som manden kan finde på at stille.

Vi gør dig til en god bilist

Alt for mange unge med et nyt kørekort ender med at lave ulykker, når de første gang låner fars bil. En bil har ufattelig mange kræfter, og det kræver derfor både en praktisk kunnen og en del omtanke at styre den sikkert igennem trafikken. Når du henvender dig hos 1.driver.dk, får du ikke bare et kørekort, du får også den teori og praksis, der gør dig en rigtig god bilist.