Kom af med dit erhvervsaffald i Rebild

18 August 2022
Camilla Sørensen

editorial

Hvis du er en erhvervsdrivende i Rebild Kommune, har du pligt til at aflevere dit erhvervsaffald på det korrekte sted. Erhvervsaffald kan være alt fra affald fra produktionen til papir- og metalaffald. I denne artikel fortæller vi dig, hvor du skal aflevere dit erhvervsaffald, så du ikke risikerer bøder eller andre sanktioner.

Men spørgsmålet er, hvordan du kommer af med dit erhvervsaffald i Rebild?

Få en vognmand til at hente dit erhvervsaffald

En af måderne at komme af med dit erhvervsaffald på er at hyre en vognmand til at hente det fra din virksomhed. Dette er den mest almindelige måde at bortskaffe erhvervsaffald på i Rebild Kommune.

Du kan finde en liste over vognmænd, der har tilladelse til at indsamle erhvervsaffald i Rebild Kommune ved at søge på nettet.

Kør selv dit erhvervsaffald til lossepladsen

Hvis du har en mindre mængde erhvervsaffald, kan du selv køre det til lossepladsen. Du kan finde adresse og åbningstider for lossepladsen på genbrugsstationens hjemmeside.

Vær opmærksom på, at der er et gebyr for selv at bringe erhvervsaffald til lossepladsen.

Erhvervsaffald

Brænd dit eget erhvervsaffald

En anden måde at komme af med dit erhvervsaffald på er ved selv at brænde det. Dette er kun tilladt, hvis du har en tilladelse fra Rebild Kommune.

Du kan ansøge om en tilladelse ved at udfylde en online-formular.

Bemærk, at der er strenge regler for, hvad du må og ikke må brænde, så sørg for at læse tilladelsen grundigt, inden du ansøger.

Bortskaf dit erhvervsaffald korrekt

Det er vigtigt at bortskaffe dit erhvervsaffald korrekt, så sørg for at følge anvisningerne i denne artikel. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Rebild Kommunes genbrugsplads. Tak, fordi du gør din del for at holde Rebild rent!

En kort opsummering:

Der er et par muligheder for dem, der skal af med deres erhvervsaffald i Rebild Kommune: at hyre en vognmand, selv bringe det til lossepladsen eller brænde det (med tilladelse).

More articles