Hvornår smager bananpandekager bedst?

21 July 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du vil måske blive overrasket over, at vi her i denne artikel ikke skal tale så meget om, hvordan man laver bananpandekager på den bedste måde, så man fremkalder den bedste smag.

Det er faktisk bare at følge den her opskrift: https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/4209/amerikanske-pandekager 

Men hvis du generelt vil sørge for, at dine bananpandekager kommer til at smage bedst, som var det hjemme hos mormor, da hun lavede dem, da du var lille og kom på besøg, så er det bare med at læse videre her.

For madoplevelser handler om så meget andet end blot at indtage maden og spise den, for det drejer sig i lige så høj grad om, hvordan omgivelserne er i denne forbindelse.

Det vil sige, at måske er pandekagerne lavet med hjerterum, men hvis man skal skynde sig at spise dem for at komme videre, eller der er en dårlig stemning omkring bordet, så kommer man nok næppe til at nyde dem i lige så høj grad.

Desuden kan nogle mennesker bedst lide at spise alene, mens andre foretrækker at gøre det i selskab med andre. Det skal man respektere og acceptere, at man nogle gange må tage en facade på.

Larmer omgivelserne, mens man spiser? Er der en hæslig stank fra naboen, mens man indtager bananpandekager?

Alle de ting og mere kan spille ind på en negativ måde, når man gerne vil nyde nogle gode bananpandekager, der ellers er skabt på den rigtige måde.

Desuden smager bananpandekager bedst i første omgang, så det kan ikke svare sig at tro, at man kan lave dem nu og gemme dem til dagen efter.

De vil givetvis smage fine nok, når de er blevet opvarmede, men de kommer aldrig i nærheden af at være friske.

Men for at undgå madspild skal man selvfølgelig gøre sit for at få dem ned.

More articles