Har den altandør det lige så godt som den anden?

12 May 2022
Anders Lundtang Hansen

Du kan have en altandør derhjemme, som du er god til at tage dig af, for det var trods alt en flot altandør, som du købte på Klarfonster.se, så selvom du godt er klar over, at den næppe kommer til at se så flot ud hele livet, som da du købte den, så vil du bestræbe dig på, at den kommer til at være så flot resten af sin levetid, som det overhovedet ikke er muligt.

Det kommer egentlig ikke af, at det var en dyr dør, eller du havde set frem til længe at købe den, for den var sådan set til at overkomme rent prismæssigt, men du er bare kendt for at tage dig godt af dine ting, så den her dør bliver ingen undtagelse.

Nu har du så kun en enkelt altandør derhjemme, og det giver jo god mening, for det er også det, som de fleste mennesker har, men hvad med den i sommerhuset for eksempel?

Altandörr

Du skal tage dig lige godt af alle dine altandøre

For sommerhuset tager du dig også godt af, men det er klart, at når vejret er til at være udenfor, så sætter I jer i haven, hvorfor det er sjældent, at altanen bliver besøgt, ellers sker det så sjældent, at du ikke lige får taget notat af, hvordan altandøren har det her.

Du kan dog godt huske, at du vist sagde til dig selv ved sidste besøg i sommerhuset, at du skulle til at få kigget lidt nærmere på den altandør.

Det bliver dog bare aldrig til noget, for når der endelig er overskud til at gøre noget ved sommerhuset, så bliver det de ting, som du og resten af familien/vennerne bruger mest af, og der kommer den altandør bare bagud i køen.

Men det må bare ikke ske i længden, for så vil den altandør ikke holde længe.

More articles