Årsager til at skifte valg af gulvafslibning

21 april 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er jo selvfølgelig ikke selve den færdiggjorte gulvafslibning, man kan vælge at udskifte, for når først den er foretaget, så kan man jo ikke skrue tiden baglæns og starte forfra.
Man kan måske gøre nogle ting til og ændre lidt, så man kan få rettet på det, så det ligner mere det resultat, som kunden ønsker, men ellers ikke.

Men der er her mere tale om selve den eller dem, der laver ens gulvafslibning for en.

Det kan være, man har valgt de samme længe, eller man ikke har brugt dem mere end én gang, før man bliver enig med sig selv om, at man gerne vil benytte sig af nogle andre næste gang.

Det drejer sig ikke om omstændigheder, at man flytter, eller gulvafslibningsfirmaet lukker, men simpelthen fordi, der er ting, der gør, at man gerne vil vælge en anden udbyder.

Hvis man blot har valgt gulvafsliberen en enkelt gang, så kan det jo være, at man ikke var helt tilfreds med resultatet, som man ellers havde håber på, men det var heller ikke så dårligt, at man ville klage over det – måske tænkte man først over det langt senere.

Det kan jo også være, at der er åbnet et nyt sted, der tilbyder gulvafslibninger, som man gerne vil prøve af.

Måske har man fået et tip om, at der er nogle andre, som man ikke kendte til, som man har fået at vide, at de er virkelig dygtige, og så bliver man nødt til at prøve dem.

Ofte kan det simpelthen også være for at få nogle forandringer på spil, at man vælger at skifte gulvafsliber.

Der er jo heller ingen, der siger, at man ikke kan vende tilbage til den tidligere udbyder igen, men at man bare har lyst til at prøve en anden udbyder af for en periode.

Flere Nyheder