Bedemand

03 marts 2022
Marie Pedersen

advertorial

Bedemand i Rødovre

Står du og skal planlægge en bisættelse eller en begravelse i Hvidovre, Glostrup eller Rødovre? Bedemandsforretningen Heaven består af dygtige bedemænd, hvis fokus er, at skabe trygge rammer i en svær tid. Når vi mister, går vi igennem en sorgproces, der for nogle mennesker er altoverskyggende. Hos Heaven vil du opleve, at blive mødt med stor forståelse.

Hvis det giver mening for dig, vil det første møde med bedemanden foregå i dit eget hjem. Her vil bedemanden, ud fra jeres samtale, forsøge at skabe de bedste forudsætninger for, at den sidste afsked bliver så smuk som overhovedet muligt.

Den første samtale kommer til at afdække behov og ønsker fra familien og eventuelt afdøde. Derefter sammensættes et udkast til en plan, som er lavet på baggrund af samtalen. Samtalen er vigtig, da den er bedemandens grundlag for, at afskeden bliver præcis som I og/ eller afdøde har ønsket det. Når I sammen er nået frem til, hvordan forløbet skal være, overtager bedemanden planlægningen og koordineringen. Bedemanden vil være tilgængelig gennem hele forløbet. Både når det gælder planlægning og koordinering af selve ceremonien, samt hvis familien og de pårørende har generelle spørgsmål, i forbindelse med dødsfald.

bedemand rødovre

Unikt kistedesign

Heaven tilbyder skræddersyede kistedesigns, til dig der ønsker et mere unikt udtryk, end blot den klassiske hvide kiste. Heaven har en række forskellige samarbejdspartnere, som kan være behjælpelige med enestående kistedesigns.

Er det f.eks. en fodboldfan, der skal ud på sin allersidste rejse, kan kisten blive dekoreret i afdødes yndlingsholds farver. Kisten kan desuden blive dekoreret med print. Du har mulighed for at vælge blomsterdekorationer, der passer til kistens design. Heaven arbejder tæt sammen med blomsterbutikken HagenUhre, der er specialiserede i begravelsesdekorationer, og altid leverer flotte og friske buketter.

Hele holdet bag Heaven står klar til at hjælpe dig og din familie med at sige farvel til jeres kære.

Flere Nyheder