Billig reparation af iPhone X skærm

25 januar 2022
Astrid Pedersen

editorial

Er du en af dem, som anskaffede en smuk iPhone X da den lækre og banebrydende model blev lanceret i 2017? Så er du sikkert stadig glad for din telefon.

IPhone X satte helt nye standarder for smartphone design, og er stadig state of the art hvad angår display, kamera og andre spændende funktioner. Hvis du er i besiddelse af en sådan smartphone behøver du faktisk ikke at skifte din telefon ud. Du vil nemlig sagtens kunne have glæde af den i mange år fremover – selvfølgelig forudsat at du passer godt på den.

Hvad gør jeg hvis min iPhone X skærm bliver ødelagt?

Desværre er den smukke og imponerende skærm også telefonens achilleshæl. Et uheldigt fald, selv fra forholdsvis lav højde, og ned på et hårdt underlag som for eksempel et badeværelse gulv, et flise belagt fortov, eller en asfalt, beton eller cement belægning kan ødelægge frontglasset på den store skærm fuldstændig.

iphone x skærm

Du kan være heldig og slippe med mindre skrammer i telefonens hjørner. Men går det rigtig galt kan skærmen blive ødelagt i en grad så du ikke kan få adgang til apps i displayet. Og så er telefonen faktisk ubrugelig. I så tilfælde vil du kunne sende din iPhone til reparation på et værksted.

Desværre er en professionel reparation af iPhone i reglen så dyr at det ikke kan betale sig. Du vil i stedet skulle indkøbe en ny telefon. Og det er da rigtig ærgerligt hvis du ellers er glad for din iPhone X, og telefonen fungerer upåklageligt bortset fra det ødelagte display.

Reparer selv din iPhone X skærm

Til alt held har du mulighed for selv at udskifte frontglasset på din telefon og dermed undgå den dyre regning fra værkstedet. Hos Phone-Parts.dk kan du købe alt hvad du skal bruge af værktøjer og materialer til reparation af iPhone X hjemme hos dig selv – læs mere på https://www.phone-parts.dk/iphone-reservedele/iphone-x-tilbehor-og-reservedele/iphone-x-skaerm.html 

Flere Nyheder