En skolerygsæk er ikke fastlåst til skolebrug

22 januar 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

At have ens ting opmagasineret på ryggen er bestemt ikke noget nyt, om man så ser helt tilbage til bønderne, der bar deres afgrøder i beholdere på ryggen, til man havde soldater med deres ammunition i bagtasken og til nu, hvor man går i skole med en skole rygsæk.

Kært barn har mange navne, og man forsøger da netop konstant at fremstille bedre egnede skoletasker og -rygsække, der kan bruges til både unge og gamle elever.

Dette gælder både, om man går i folkeskolen, på universitetet, eller man skal på nogle gentagende kurser, hvor man skal have bøger, computer og andre remedier med.

Men måske duer din skolerygsæk bedst til at blive brugt i andre sammenhænge.

Brug den skolerygsæk, som det bedst passer dig

Der findes også mange andre former for rygsække, og det kan være den slags, man bare lige skal have nogle få ting med i, når man skal med det offentlige, eller man har nogle bestemte typer af rygsække, der bedst bliver brugt til noget specifikt såsom til en bærbar-computer.

Men man kan jo blive så glad for ens skolerygsæk, at man bruger den til andre formål, hvis man for eksempel skal på ferie, eller man tager på en kortere vandreferie.

Ganske givet er det måske ikke den rygsæk, der var tiltænkt til dette formål, men mennesker er som bestemt forskellige, så måske findes der lige den skolerygsæk, der egner sig bedst til et andet formål udover at gå i skole.

Nogle skolerygsække er da også lavet, så man netop kan bruge dem til andre ting også.

I andre situationer er der måske netop ikke andet at gøre, end at man må bruge ens skolerygsæk, fordi man ikke har råd til andet, eller man ikke kan nå at købe andet, inden den anden anledning melder sig.

Det er jo din skolerygsæk, så du bruger den da bare, hvad du vil bruge den til.

Flere Nyheder