Få den bedste pris på ny emalje i dit badekar

15 October 2021
Astrid Pedersen

editorial

Hvis dit badekar er misfarvet, ridset, skrammet og måske endda revnet i emaljen bør du ikke bruge det til karbade. Det kan nemlig være skadeligt for din sundhed. Men du behøver ikke at skifte badekarret ud. Du kan nemlig vælge at lade en badekarsmaler forsyne det med en ny emalje.

Hvad koster det at få ny emalje i badekarret?

Prisen på ny emalje i badekar kan variere en del, alt efter badekarrets størrelse og så selvfølgelig den gamle emaljes tilstand og beskaffenhed. Det er dog helt sikkert at det er en del billigere at lade badekarret reemaljere i stedet for at skifte det ud.

Der er utroligt meget arbejde forbundet med udskiftning af badekar. Blandt anet skal soklen omkring badekarret rives ned, det gamle badekar skal bortskaffes, et nyt skal indkøbes om monteres, og soklen skal mures op på ny. Samtidig kan du risikere at skulle have såvel en murer som en autoriseret VVS installatør ind over projektet. Og så er det at det går hen og bliver dyrt at skifte badekarret ud.

Hvis du vælger at lade en dygtig og erfaren badekarsmaler reemaljere dit badekar er han den eneste håndværker du skal bruge. En reemaljering tager i reglen kun cirka fire timer. Og så vil denne løsning som nævnt være en del billigere for dig.

Hvem kan hjælpe mig med en billig reemaljering?

Hvis du leder efter en badekarsmaler, som kan hjælpe dig med at få ny emalje i dit badekar, kan du med fordel vælge Emaljespecialisten.

Emaljespecialisten hjælper bolig ejere i hovedstadsområdet med at få deres gamle badekar, fliser, klinker og håndvaske til at stråle igen. Og han vil med sikkerhed kunne hjælpe dig hvis dit badekar trænger til at blive sat flot i stand.

Du kan få et skarpt tilbud på renovering af badekar via hjemmesiden Emaljespecialisten.dk.

More articles