Få en god og givende søvn!

Få en god og givende søvn!

Du kender helt sikkert følelsen af at vågne op om morgenen, frisk, udhvilet og klar til dagen og alle dens udfordringer. Det er en af de bedste følelser i verden, men udover det er det også en af de sundeste. Søvn er nemlig altafgørende for vores helbred og velvære, både mens vi er vågne om dagen og på længere sigt. Derfor er kan det også være værd at overveje, hvordan man sover og om man kan optimere det, så dagen og livet bliver bedre.

Hos melatoninguide.dk kan du læse en stor mængde tips og information om søvn, og hvordan du opnår den bedst. Det er nemlig sådan, at kroppen producerer en lang række hormoner, herunder serotonin og melatonin. Serotonin produceres, når sollyset rammer din krop, mens melatoninen er hormonet, der regulerer søvnen.

I dagens Danmark påvirkes vi af et stort skærmforbrug, hvilket påvirker produktionen af melatonin negativt og dermed også vores søvn. Derfor kan det være værd at overveje om kosttilskud til en bedre søvn kunne hjælpe på ens søvn og ens mulighed for at præstere bedre i hverdagen.

Udover kosttilskud kan du også regulere melatoninen med din daglige kost. For eksempel er fed fisk en utrolig god kilde til naturlig melatonin. Fisk har nemlig et højt indhold omega-3 fedtsyre, der hjælper kroppen med at producere melatonin. Andre fødevarer med et højt melatoninindhold er frugter som bananer, ananas, appelsiner og grøntsager og korn som byg, havregryn, ris, majs og tomater. Der er altså masser er muligheder for en god og varieret kost, der kan hjælpe på din søvn.

På hjemmesiden finder du ud over en masse god og rig information også gode råd og tricks til at få en bedre søvn. Derudover er der masser er links til etablerede og pålidelige forhandlere, hvor du kan købe kosttilskud, te og ansigtsspray, der garanteret får dig til at sove skønt og roligt.