Få en professionel tandrensning hos din tandlæge

31 marts 2021
Astrid Pedersen

Der er mange gode grunde til at besøge din tandlæge på regulær basis. Det anbefales, at du mindst en gang om året sætter dig i tandlægestolen og gaber op. På den måde giver du nemlig tandlægen mulighed for at undersøge og rense dine tænder, og dermed hjælpe dig med at opretholde en fornuftig mund hygiejne. Og så øger du dine chancer for at bevare dit blivende tandsæt smukt og sundt hele livet igennem.

Få flotte og skinnende tænder med en grundig tandrensning

En stor bonus ved at besøge tandlægen en eller to gange på årlig basis er den grundige tandrensning.

En tandrensning udføres nu om stunder som oftest ved hjælp af ultralyd som på skånsom, dog effektiv, vis fjerner tandsten, plak og øvrige belægninger og misfarvninger. Efterfølgende poleres med et let slibende middel så tænderne bliver skinnende og blanke. Du vil med en tandrensning have forhindret bakterier i at tage bolig på tændernes emalje hvilket gør at din ånde bliver frisk og at det bliver vanskeligt for karies at opstå.

Ved en tandrensning renses tandlommerne samtidig for madrester således at du effektivt forebygger tandkødsbetændelse. Og så minimerer du din risiko for at udvikle den smertefulde lidelse parodontose.

Find din lokale tandlæge på Amager

Bor du på Amager kan du med fordel vælge den centralt beliggende tandlæge klinik Tandlæge Henrik Budtz som din faste tandlæge. Hos tandbehandling kan du få foretaget såvel tand eftersyn og rensning som de mere avancerede behandlinger så som tandudtrækning, krone og bro arbejde, isættelse af tandimplantat og diverse rod- og parodontose behandlinger. Du kan også hos Tandlæge Henrik Budtz få tilbudt kosmetiske og æstetiske behandlinger som for eksempel tandretning og blegning af tænder.

For at booke tid til en indledende konsultation hos Tandlæge Henrik Budtz, kontakt da klinikken via dennes hjemmeside på https://tandlaege-amager.dk/.

Flere Nyheder