Få et strålende og sundt trægulv med en professionel gulvafslibning i Roskilde

12 April 2019
Astrid Pedersen

editorial

Smukke og velholdte trægulve er i høj kurs blandt boligkøbere i Danmark. Uanset om du bor i hus eller i lejlighed, bør du passe godt på dit trægulv. Hvis trægulvet er sundt og intakt – og helst også velholdt og velplejet – vil det udgøre et stort aktiv for din bolig, og tilmed forøge din forventede indtjening, den dag du skal sælge din bolig.

Enhver ejendomsmægler vil tage et sundt og velplejet trægulv med i betragtning, når han eller hun skal foretage en vurdering af din bolig. Og hvis du sørger for, at dit trægulv præsenterer sig fra sin mest charmerende side under fremvisninger eller ved åbent hus arrangementer, vil interesserede købere også – bevidst eller ubevidst – værdisætte din bolig højere, end hvis gulvet fremstår kedeligt, eller er fremstillet af knap så lækre materialer.

Hvordan ved jeg, om mit trægulv er slidt?

Måske har du ikke selv lagt mærke til, at dit trægulv har fået mærker efter slitage. Men for det utrænede øje kan selv et sundt og intakt trægulv komme til at fremstå som beskadiget, hvis det præsenterer med for mange skønhedspletter – også selv om disse udelukkende er af overfladisk art.

Særligt tydelig er slidmærker på et sæbebehandlet trægulv, da pletter, skjolder, misfarvninger fra solfalming og grimme, grå slidspor bestående af nedtrådt støv vil fremstå særligt grelle i kontrast til den lyse overflade, som karakteriserer et sæbebehandlet gulv. Du vil opleve, at du ikke kan vaske disse misfarvninger væk, da de er indlejret i træværkets overfladiske fibre som følge af årevis af daglig anvendelse.

Hvorledes får jeg mit trægulv til at fremstå strålende og sundt?

Men selv om du ikke kan vaske sliddet bort, er der ingen grund til at fortvivle. Du kan vælge at begynde forfra med en professionel gulvafslibning og en dertil hørende efterbehandling, som får gulvet til at fremstå som nyt. Få et godt tilbud på en billig og professionel gulvafslibning på gkservice.dk

More articles