Få professionel hjælp til din gulvafslibning i Vanløse

29 June 2020
Astrid Pedersen

editorial

Træværk er den ultimative form for gulv beklædning der findes. Ikke alene er et smukt og velholdt trægulv pænt at kigge på. Det er også en fornøjelse at betræde. Træ er et levende og organisk materiale som aldrig kommer til at føles hverken koldt eller hårdt under fødderne – i modsætning til eksempelvis beton, cement eller epoxy. Det er også tydeligt at mærke forskel på et ægte trægulv og så et kunstigt klik parket gulv i syntetisk laminat. Og derfor bør du, såfremt dit hus eller din lejlighed er forsynet med et ægte trægulv, gøre dit bedste for at værne herom.

Hvad gør jeg hvis trægulvet er slidt og grimt?

De fleste trægulve vil med tiden pådrage sig mærker efter tidens tand. Hvor de mere moderne gulvtyper så som beton eller cement gulve er utroligt rengørings venlige og meget lidt krævende når det handler om pleje og vedligehold, vil især sæbe og olie behandlede gulve kræve hyppig vask med særlig sæbe for at bevare den slidstærke overflade.

Forsømmes denne pleje vil der ikke gå lang tid førend gulvet har mistet sine støv og væske afvisende egenskaber. Diverse væsker samt nedtrådt smuds og snavs vil suges ind i gulvets overfladiske fibre og indlejre sig som henholdsvis grimme skjolder og gråligt matte slidspor.

Dette er utroligt skæmmende for et ellers smukt og ensartet trægulv – og lige meget hvor hyppigt og grundigt du end skrubber og skurer vil du ikke kunne genskabe den skinnende overflade. Det er, med andre ord, tid til en gulvafslibning.

Lad en faglært gulvmand forestå afslibning af gulve i dit hjem

Her er det en rigtig god idé at overlade arbejdet til professionelle håndværkere. Har du brug for assistance til din gulvafslibning i Vanløse kan du altid indhente et skarpt tilbud på afslibning og efterbehandling af gulve hos DBF Gulvservice via hjemmesiden https://gulvafslibning-priser.dk/gulvafslibning-vanlose/ 

More articles