Fadølsanlæg til festlige lejligheder eller hjemmebaren

09 december 2021
Niels Geckler

advertorial

Fadølsanlæg kender du fra barer og værtshuse. Men vidste du, at man også kan få små anlæg hjem til køkkenet hos Torstein Drikkevareservice

En velskænket fadøl, når man mødes med vennerne på en bar, på fortorvscafeen en varm sommerdag eller som ledsagende drikkevare, når man er ude at spise – det kender vi sikkert alle sammen. Og for mange er der noget særligt friskt og lækkert ved netop fadøl i forhold til øl fra dåse eller flaske.

Men ud over de professionelle fadølsanlæg finder du i dag også mindre anlæg, der passer til at have stående der hjemme. Hos Torstein Drikkevareservice kan du få fadølsanlæg i forskellige størrelser og prisklasser, lige som der er forskellige ekstra funktioner og features ved de forskellige modeller. 

image

Skal det være med eller uden pumpe ? Skal du have mere end en hane ? Skal anlægget være 100 % mobilt ? Der er mange muligheder på markedet, også når det handler om de små anlæg hjem til køkkenet eller hjemmebaren.

Populære blandt øl-entusiaster

Igennem de seneste årtier er der sket en opblomstring og udvidelse af øl-kulturen i Danmark. Helt tilbage fra jernalderen har man brygget øl her til lands, og vi danskere drikker temmelig meget alkohol. Går man et par årtier tilbage i tiden, var det dog i høj grad nogle enkelte store danske bryggerier, der sad på markedet.

Siden dengang er der kommet både flere udenlandske øl på det danske marked, og en masse lokale mikro-bryggerirer er skudt op over hele landet. Øl er blevet noget, der næsten rangerer på linje med vin som en drik, der dyrkes med stor passion af entusiaster.

De forskellige typer af øl tilføres særlige smagsstoffer og findes i langt flere versioner end bare den klassiske pilsner eller guldøl. Ofte brygges øllene derhjemme, og så kan man servere det som fadøl fra eget anlæg.

Flere Nyheder