Find bådudstyr og materialer til klargøring af båd

18 April 2022
Astrid Pedersen

editorial

Skal familien på bådferie til sommer? Så er I sikkert allerede begyndt at glæde jer. Vinteren er hård og kold, og det er sjældent videre attraktivt at tilbringe tid på familiens båd i løbet af de mørke og harske måneder. Men når solen begynder at titte frem det tidlige forår varsles det lune og lyse sommer halvår, og dermed tid til at sætte kursen mod Danmarks mange skønne kyster.

Danmark er det perfekte sejlerland

Ud over det at Danmark historisk set er en solid søfarer nation, er landet samtidig velsignet med mange tusind kilometer kyst strækning samt et veritabelt hav af sikre farvande.

Samtidig er det danske sommerland helt fantastisk hvad angår såvel natur som klima. Vejret er aldrig helt ekstremt, og af samme grund er det inden for de seneste år blevet populært at afholde årets sommerferie under hjemlige himmelstrøg.

Ønsker du at slippe for overfyldte sommerhusområder eller trængte campingpladser er en bådferie helt ideel for dig og din familie. Når I befinder jer på åbent vand er I på behagelig afstand af hverdagens stress og jag.

bådudstyr

I kan vælge at lægge til i en af de mange hyggelige havnebyer når I skal fouragere og proviantere. Og ønsker I fred og ro kan I blot kaste anker ud for en af de billedskønne danske kyster hvor I kan nyde freden og roen til søs.

Sæt båden flot i stand inden ferien

Hvis I vil have det optimale ud af sejler ferier er det vigtigt at familiens båd er i ”ship shape” inden I stævner ud. Du bør som minimum gå skroget igennem for lækager, og sørge for at bunden er renset for rurer, skaller og alger.

Når båden skal klargøres får du brug for bådudstyr i top kvalitet. Og dette kan du med fordel købe online hos Marinelageret i Sønderborg – læs mere på marinelageret.dk

More articles