Find de bedste firmagaver til jul

28 January 2022
Astrid Pedersen

editorial

Er du ansvarlig for indkøb af virksomhedens firmajulegaver til medarbejdere og samarbejdspartnere? Så er du måske vant til hen under juletid at bestille et antal julekurve til uddeling i forbindelse med firmaets årlige juleafslutning.

Det plejer også at være rigtig hyggeligt, og den ensartede julekurv ses et symbol på fællesskabet på arbejdspladsen. I disse år er flere og flere virksomheder dog gået bort fra denne model, af flere grunde.

Først og fremmest er det så langt fra alle virksomheder der opererer med den samlende juleafslutning. Øget fleksibilitet gør at ikke alle kan være på kontoret samme dag – og mange fællesmøder er derfor erstattet med virtuelle af slagsen.

image

Der ud over vil en one size fits all løsninger i form af en julekurv ikke altid falde i alles smag. Nogle mennesker er allergiske over for mange af de drikke og fødevarer som en julekurv traditionelt indeholder, for eksempel gluten, nødder og laktose. Andre rører ikke alkohol. Og så er der dem som ikke bryder sig om kaffe, te eller søde sager.

Tid til en firmagave? Find et værdigt alternativ til julekurven

Ideen med en julekurv er at den enkelte medarbejder skal kunne dele indholdet med familien i anledning af juletidens mange besøg. Men også disse er der skåret ned på inden for de seneste år.

Derfor er der ikke megen idé tilbage i at begave medarbejderne med en julekurv. Du vil til gengæld få meget mere ud af at lade dine ansatte selv vælge deres gaver. Dette kan lade sig gøre med hjælp fra Julefabrikken ApS, som er blandt Danmarks førende leverandører af julegave løsninger til virksomheder.

Hos Julefabrikken ApS kan du i den online shop selv oprette en butik fyldt med lækre og anvendelige gaver fra nogle af de mest velansete brands inden for kategorier så som forbrugerelektronik, indretning og beklædning. Læs mere på julefabrikken.dk

More articles