Find det flotteste lingeri online

24 august 2021
Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter lækkert lingeri? Så bør du læse med her.

BH og trusse sættet – det fundamentale lingeri

Når du skal bygge din lingeri garderobe op har du brug for en ordentligt base. De mest grundlæggende lingeri dele er samtidig dem du kommer til at bruges mest hyppigt, nemlig BH’en og trussen.

Med et flot BH og trusse sæt kan du komme rigtig langt. Du kan altid udbygge dit BH og trusse sæt med en hofteholder og selvsiddende strømper. Og hen ad vejen kan du supplere lingeri samlingen med corsager og korsetter, bodystockings, playsuits, chemiser og andre spændende variationer over temaet lingeri.

Vælg en lækker BH i den rette størrelse

BH’en er måske det stykke lingeri som er mest vanskeligt at finde. I hvert fald hvis den skal sidde perfekt og støtte optimalt.

Når du skal finde en flot BH er det først og fremmest vigtigt at du kender din BH størrelse. Denne vil bestå af et tal, som angiver dit bustemål i centimeter – for eksempel 80 eller 85 – og et bogstav som står for din skål størrelse, eksempelvis C eller D.

Det er ikke altid helt til at vide om man er en 85C eller en 80D, da dette også kan komme meget an på BH modellen. Og derfor er det smart at bestille et par stykker hjem i forskellige størrelser så du kan prøve dem på.

Find de bedste trusser til dit BH og trusse sæt

Trussen er den mest intime del af din lingeri samling og kommer i berøring med dine mest følsomme dele. Derfor bør du altid gå efter trusser i kvalitets materiale. Lige som gælder for BH’en er det vigtigt at du finder trusser i den rette størrelse, og at du vælger en passende model.

Se de mange flotte BH’er og trusser samt andet lingeri på love-lingeri.dk

Flere Nyheder