Find din lokale VVS tekniker i Dragør

22 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

Går du i overvejelser om at bruge sommeren hjemme i lille Danmark – og eventuelt få det bedste ud af den ved at sætte boligen flot i stand? Så har du brug for hjælp fra kompetente håndværkere og fagpersoner.

Det er altid en god idé forud for arbejdets påbegyndelse at lave en fuldendt liste over de opgaver som skal løses i forbindelse med renoveringen. På den måde kan du skabe et overblik over hvilke håndværkere som skal bruges hvornår – og hvilke opgaver du eventuelt selv kan løse.

I denne sammenhæng er det vigtigt at være opmærksom på at visse opgaver kræver autoriserede fagpersoner. I følge gældende dansk lovgivning skal du eksempelvis bruge en autoriseret elektriker eller el installatør i forbindelse med det arbejde der skal udføres på de faste elektriske installationer i boligen. Og når det gælder VVS installationerne skal du ligeledes have fat på en autoriseret VVS installatør.

Kan jeg ikke bare selv fikse mine VVS installationer?

Måske tænker du at det ikke er så krævende at udføre VVS arbejde. Men uanset hvor kompetent en handyman du anser dig selv for at være er det altså strengt forbudt for dig selv at rode med rørene. Du kan risikere at forårsage skader på såvel mennesker som materiel. Og skulle det træffe sig så heldigt at det kun er bygningen der tager skader er det meget usandsynligt at din forskring dækker.

Find den bedste VVS mand på Amager

Derfor bør du så tidligt som muligt i projektet kontakte en lokal VVSer. Er du bosiddende i Dragør kan du med fordel vælge det velrenommerede VVS firma Claus A. Axmark VVS. Hos Claus A. Axmark VVS får du kompetent rådgivning omkring modernisering af dine VVS installationer, og Claus A. Axmark VVS løser gerne samtlige VVS opgaver i forbindelse med din renovering.

Læs mere på https://caavvs.dk/vvs-dragoer/ 

More articles