Find din rette krystal online

23 February 2022
Astrid Pedersen

editorial

Måske kender du til krystaller så som rosa kvarts, ametyst, agat og jade. Men vidste du at disse stene foruden deres smukke glans også bærer på helende egenskaber? Hvis du ved hvordan du bruger krystaller rigtigt kan også du få gavn af disse egenskaber. Læs mere her.

Hvordan bruger jeg krystaller?

Der er flere forskellige måde hvorpå man kan bruge krystaller i forbindelse med eksempelvis healing og meditation. Mange mennesker vælger at anskaffe sig en eller flere krystaller, som matcher deres horoskop eller som på den ene eller den anden måde svarer til det område de ønsker at styrke.

Ved at bære krystallen på sig dagen lang, for eksempel i lommen eller som vedhæng til en halskæde, kan man drage nytte af krystallens særlige kraft. Derfor kan du i mange helsekost butikker købe slebne krystaller som nemt kan opbevares i lommen på et par jeans eller indfattes i et vedhæng.

Meditation med krystaller

En anden måde hvorpå du kan udnytte krystallernes kraft er ved chakra meditation.

I følge den ayurvediske tradition er det menneskelige legeme bygget op af syv chakra. Disse chakra repræsenterer hvert især et område som er vitalt for vores livskraft, og fungerer samtidig som knudepunkter for den livsenergi som gennemstrømmer legemet.

Krystal

Ved at styrke det enkelte chakra skaber du bedre betingelser for denne kraft, og opnår således en højere spiritualitet og en bedre jordforbindelse på én og samme tid. Ved chakra meditation placeres den enkelte krystal på sin tilsvarende chakra.

Hver chakra har en krystal som kan styrke og hele denne – og du kan hos Pilos Spirituelle Univers købe særlige sæt med chakra krystaller som anvendes til netop dette formål.

Find krystaller til meditation hos Pilos Spirituelle Univers

Pilos Spirituelle Univers forhandler såvel enkeltstående krystaller som sæt bestående af chakra krystaller til meditation. Se dem alle på pilos.dk

More articles