Find et godt kursus

31 august 2021
Steffen Hansen

editorial

Kurser er blevet det nye sort og det tilbydes indenfor alle fag og arbejdsområder, enten for at uddanne medarbejder til ny teknologi eller nye områder i virksomheden. Man kan også bruge et kursus til at gøre sit CV stærkere, eller for at have en bedre chance for at blive forfremmet, eller lande ens drømmejob. Der er mange gode grunde til at vælge et kursus, men hvordan finder man så et kursus? I denne artikel kan du læse mere om hvordan du finder et kursus.

Ræk ud til dit netværk

En god metode til at finde et relevant kursus for dig, er ved at række ud til familie og venner, samt naboer og kollegaer. Der er stor chance for at der er nogen i dit netværk der har været på et kursus, der også kan være relevant for dig. Hvis dit ønskede kursus er indenfor det samme område som du arbejder, kan du med stor fordel række ud til dit erhvervsnetvæk.

Søg på internettet

Du kan også bruge internettet til at finde et kursus, der kan give dig de kompetencer eller den viden som du søger. Hvis du f.eks. bor i København og søger et kursus der kan gøre dig til en bedre forretningsmand, kan du gå ind på Google og i søgefeltet skrive Power BI kurser København, og så vil give Google vise dig alle relevante muligheder i søgeresultaterne. Det kan godt være at du er så uheldig at der ikke findes nogen kurser i nærheden af dig, men det er der råd for.

Tag et online kursus

Et online kursus henvender sig til dig der ikke har et kursus i nærheden, eller simpelthen ikke få et kursus til at passe ind i en travl hverdag med familie og venner. Fordelen er at du kan tage kurset når det passer ind i dit skema.

Flere Nyheder