Find flot og forførende lingeri i alle størrelser

21 september 2021
Astrid Pedersen

Trænger din undertøjsskuffe til en opgradering? Så bør du overveje at købe ægte lingeri – altså frækt undertøj i lækre materialer og i smukt og forførende design. I det følgende kan du få tips og råd til hvordan du bygger din lingeri garderobe op fra bunden.

Start med et BH og trusse sæt

Basis for en hver velassorteret lingeri garderobe er et sæt bestående af en smuk BH ed en matchende trusse. Er du først i besiddelse af et BH og trusse sæt kan du altid bygge videre på din samling, og tilføje eksempelvis hofteholder, selvsiddende strømper, korsetter og corsager.

Men til at begynde med skal det basale altså være på plads. Her er det vigtigt at du først og fremmest kender din størrelse. Og i denne sammenhæng er BH størrelsen den mest kritiske.

Hvordan finder jeg min BH størrelse?

Din BH størrelse består af to elementer, nemlig bustemålet, som angives i centimeter, og skålstørrelsen som angives med et tal.

Derfor kan størrelsen på en BH være for eksempel 85C eller 90D. Du kan få hjælp til at finde din BH størrelse i en fysisk lingeri forretning. Og du bør altid købe BH’er i forskellige størrelser så du kan prøve dig frem indtil du finder den der passer perfekt.

Vælg den perfekte BH model

Det at finde den helt rigtige BH er ikke gjort med at vælge en BH i den rette størrelse. Du skal også finde en BH model som matcher din kropstype.

Er du til den slanke side med en relativt lille barm kan du med fordel vælge en bralette, det vil sige en BH uden bøjle – men gerne med fyld. Og hører du til den storbarmede type vil en full cup BH kunne give dig det løft og den støtte du behøver.

Find de smukkeste BH og trusse sæt på love-lingeri.dk.

Flere Nyheder