Forkæl dit hår og sind med en tur til frisøren

10 august 2020
Michelle Løhde Nielsen

Er det blevet tid til, at der skal ske noget med lokkerne? Måske drømmer du om, at der skal ske noget helt nyt, eller måske trænger håret bare til en lille opfriskning? Uanset hvad så er det altid en god idé at prioritere en tur til frisøren. 

Vores hår har en stor værdi for os og er forbundet med vores identitet, og det er noget af det første, man lægger mærke til ved en person. Du kan derfor vise masser af personlighed igennem din frisure, og det er derfor også et oplagt sted at gribe ind, hvis du trænger til, at der skal ske noget nyt. 

Derfor skal du tage til frisøren

På trods af at håret har så stor en betydning, så kan vi have tendens til at nedprioritere en tid til frisøren. Måske er dagligdagen fyldt op med arbejde og praktiske gøremål, men dit hår og dit sind vil sætte pris på en frisørtid i ny og næ. 

Hvor ofte du bør gå til frisøren afhænger naturligvis af din længde og hårtype, men dine lokker vil i den grad takke dig for en klipning et par gange om året. Hvis du eksempelvis har kort hår eller tendens til tørt hår, så kan det være nødvendigt at få klippet spidserne oftere, hvor andre kan nøjes med færre. Derudover er det også den perfekte form for selvforkælelse, hvor du blot kan læne dig tilbage, fortælle hvad du ønsker og komme helt ned i gear. Der er derfor mange gode grunde til at tage et smut forbi salonen. 

Forkæl lokkerne på Frederiksberg 

Når du skal vælge din frisør, så er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten. Hvis du gerne vil have et smukt og sundt hår, så skal du vælge en veluddannet frisør, der har fuldstændig styr på hvilken behandling, lige netop dit hår har brug for.

På Frederiksberg kan du forkæle lokkerne ved at tage forbi frisørsalonen Kepel. Her er man ikke i tvivl om, at ens hår får den rette behandling, og du mærker tydeligt de stærke kompetencer og den store erfaring.

Så hvis du søger en frisør på Frederiksberg, så er Kepel et rigtig godt valg. 

Flere Nyheder