Franske døre kan give et bedre flow mellem to rum

28 June 2022
Emilie Jacobsen
image

editorial

Hvis du har to rum, du bruger meget, for eksempel køkkenet og stuen, kan det være, at du gerne vil have et bedre flow imellem dem. Det kan franske døre hjælpe dig med. Når dørene er lukket, kan du se, hvad der foregår i det andet rum, og når dørene er åbne, føles det næsten som, at det er et stort rum. I hvert fald hvis du vælger dobbeltdøre. Franske døre vil derfor virkelig kunne være med til at øge dine muligheder for at bruge din bolig på den måde, som du ønsker. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at vælge mellem mange forskellige former for franske døre, er webshoppen melholt.nu. De forhandler en lang række forskellige former for døre og har både franske døre som enkelt døre og dobbeltdøre og med vinduer i flere forskellige størrelser. Dermed får du altså virkelig mulighed for at vælge dem, der passer til dit hjem. 

franske døre

Franske døre giver mere lys 

Franske døre kan ikke bare være med til at give et bedre flow mellem to rum. Det kan også være med til at give mere lys. Af den grund er det også oplagt for dig, at du vælger franske døre. Har du for eksempel en lys stue, men et mørkere køkken, kan de franske døre være med til, at du kan gøre køkkenet lysere – uden at du behøver at gå på kompromis med, at der er en dør mellem de to rum. 

For i mange tilfælde kan det jo være rart stadig at have muligheden for at kunne lukke døren mellem to rum. Det kan for eksempel være, hvis du steger noget ude i køkkenet, der har en kraftig duft. Der har du ikke nødvendigvis lyst til, at den skal brede sig til stuen også. Eller at du tilbereder noget, der larmer meget, så dem i stuen bliver forstyrret af det. Der er det også rart, at du kan lukke døren. 

More articles