Giv det nyt liv ved at spraymale badekarret

06 oktober 2021
Jens Bomholt

editorial

Mange danskere giver sig ud i et væld af forskellige gør det selv projekter og forsøger hele tiden at give nyt liv og nyt udseende til alverdens ældre ting og sager. Det gælder også på badeværelset, hvor det ikke bare er nye klinker eller fliser eller en anden vægfarve, der kan give nyt liv. 

Det kan også give en ny wow-effekt, hvis du kaster dig ud i spraymaling badekar

Et badekar er en sikker vinder i ethvert badeværelse, men de ældre modeller af slagsen kan godt se lidt trætte ude efterhånden, som de er blevet brugt mange gange over mange år.

Men der er ingen grund til at smide det gamle badekar ud af den grund. Der er mange muligheder for at give badekarret et helt nyt liv. 

En af de bedste er at give badekarret en omgang spraymaling i lige præcis den farve, du kunne tænke dig. Så hvis du går og drømmer om et neongrønt eller påskegult badekar, ja så har du altså muligheden. 

Kræver viden

Det er dog ikke bare lige noget, man gør som almindelig husejer. Der er behov for viden og gode råd og vejledning, før man kaster sig ud at at spraymale badekarret. På nettet kan man finde forskellige virksomheder, der specialiserer sig inden for spraymaling af badekar, og det anbefales derfor at tage fat i disse og blive klædt på til opgaven. 

Man kan også få en professionel og erfaren maler til at hjælpe med at udføre opgaven, hvis man ikke er helt sikker på, at man har tillid til egne evner. 

En nyt badekar i en flot farve giver med sikkerhed hele badeværelset et helt nyt liv, som vil imponerer gæster og give ejerne glæde hver gang de går på toilettet. 

Hvem drømmer ikke om at ligge og slappe af i et nyt badekar i den helt rette farve?

Flere Nyheder