Guide: Få en professionel tandblegning i Vejen her

21 July 2020
Silje Hansen

Vores tænder bliver dagligt udsat for forskellige ingredienser, når vi spiser og drikker. Her vil det naturligvis sætte sit præg alt efter hvor sarte tænder du har.

Nogle har lettere ved at vedligeholde sine flotte hvide tænder, mens andre skal gøre en større indsats for at vedligeholde de hvide tænder. Der kan opstå misfarvninger hurtigere på dine tænder, hvis du drikker sukkerholdige drikke som f.eks. Cola. Det kan også opstå, hvis du drikker en del kaffe eller ryger. Der vil det typisk opstå som en gul belægning på tænderne. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du overvejer en tandblegning?

Der findes i dag mange forskellige løsninger, hvis du ønsker at få bleget dine tænder. Du kan vælge at opsøge forskellige private skønhedsklinikker eller købe blegemidler til hjemmebrug. Vær opmærksom på de ingredienser der er i disse produkter. Det er et indgreb der kan være usundt for dine tænder og tandkød, hvis ikke det bliver gjort korrekt eller udført af en professionel og faglig kyndig person. 

Når du får en tandblegning vil man blandt andet skulle bruge perioxider, som ætser det yderste at tænderne, således de misfarvninger og andet der har sat sig kommer væk. Her er det vigtigt at det er en professionel tandlæge, der løser opgaven, da de har adgang til de bedste produkter og kender til hele processen, så du opnår et flot resultat. 

Hvad koster en tandblegning i Vejen?

Overvejer du at få en tandblegning? Prisen for en tandblegning variere alt efter, hvilken løsning du vælger samt standen på dine tænder. Her anbefaler vi, at du indhenter et tilbud hos din lokale tandlæge. For at få det optimale resultat og for at det holder i længere tid, anbefaler vi at du får det gjort hos en specialiseret tandlæge. Er du fra Syddamark, kan vi anbefale Tandlæge Tove Klose til tandblegning i Vejen.

More articles