Gulvafslibning med udvalgte medarbejdere

21 April 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man føler sig tryg ved det vante. Sådan har de fleste mennesker det.

Når man først har vænnet sig til, hvordan tingene skal være, og det passer til en, så ser man helst, at der ikke finder de store udsving sted, og helst at det i så fald bliver i et marginalt lille omfang, man selv kan være med til at overskue.

Sig for eksempel at man har efter lange overvejelser funder frem til ham eller det firma, som man ønsker, skal foretage en gulvafslibning hos en.

Man har været mange overvejelser igennem, før man nåede til at vælge disse: man sammenlignede priser, forhørte sig hos andre, der havde erfaringer med gulvafslibning; man gennemlæste deres hjemmeside og tog kontakt med dem forud.

Så blev der måske sendt en given medarbejder ud til en, som lavede en grundig og god gulvafslibning, man var tilfreds med.

Så er det jo forståeligt, hvis man foretrækker, at det skal være den samme person, der kommer næste gang og udfører opgaven.

Dog kan man ikke altid være sikker på dette, for når ens gulv næste gang skal have en gulvafslibning, så kan det være, at den givne medarbejder har travlt med en anden stor opgave, og så kan vedkommende ikke tage sig af dit gulv – og det trænger til en omgang gulvafslibning.

Omvendt kan det også tænkes, at man ikke blev færdig med gulvafslibningen hjemme hos dig på en given opgave, og så er det en anden medarbejder, der bliver sendt ud dagen efter eller lidt senere for at tage sig af, at opgaven bliver tilendebragt.

Her skal du ikke være bange for, at arbejdet så bliver gjort mindre grundigt eller ikke så godt som ved den medarbejder, du havde vænnet dig til.

Alle medarbejdere er nøje udvalgt efter kvalifikationer til ansættelse det givne sted, så alle kan besidde evnerne til at klare en grundig opgave.

More articles