Gulvservice – Din professionelle vurdering

26 juli 2020
Athene Eriksen

Gulvservice – Din garanti for exceptionelle resultater 

Trænger dine gulve til en afslibing eller afhøvlning, men er du ikke sikker på hvilken retning, som er den ideelle for dig? Så fortvivl ikke, vi er her for dig. Det vi kalder gulvservice, omfatter en dybdegående analyse af dine behov og muligheder. Vi vil gøre alt i vores magt, for at du får det resultat, som passer perfekt til dig og bolig.

Vi har 20 års ekspertise inden for faget og det er vigtigt for os, at du kender til alle aspekter af behandlingen, så du kan træffe den mest kvalificerede beslutning. Mulighederne er mange, både i forhold til teksturen af dine gulve, men også i forhold til efterbehandlingen, som vil have stor betydning for udseendet.

Hvilke udfoldelser som kan udføres på netop dit gulv, bestemmes også af hvilken type af træ og tilstanden af dette, så du får et slutresultat som du vil værdsætte langt ud i fremtiden. 

Vi vil derfor gerne give dig en uforpligtende mulighed for at kontakte os, med alle de spørgsmål du eventuelt måtte have. Vi ser dette som en naturlig del af vores service, da dine behov og ønsker er vores førsteprioritet.

Vores mange års erfaring, gør os i stand til at besvare ethvert spørgsmål i forhold til materialer, fremgangsmetoder samt efterbehandling af dine gulve. Vi kan også give dig et samlet tilbud, hvis du eksempelvis også ønsker en fornyelse af dine trapper, bordplader, terrasse eller andet træværk. Dette kan ofte være med til at give en mere harmonisk stemning i hjemmet, da alt er synkroniseret rent stilmæssigt. Uanset hvilke tanker eller bekymringer du måtte have, så er vi altid tilgængelige, til at tage en snak omkring disse. 

Ønsker du at vide mere omkring gulvservice og mulighederne herfor? Så kan du med fordel se med her, hvor du vil kunne finde mere information på området. 

Flere Nyheder