Har du fundet på et navn til din webmail?

20 juni 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

I visse situationer bliver ens webmail valgt for en, hvis det nu er på ens arbejde, hvor der er en IT-ansvarlig, der står for at lave mailadresser til alle medarbejdere.

I andre tilfælde ender man ud i, at slutningen efter snabel-a allerede er valgt for en, da det henviser til, hvem det er, som man har valgt som udbyder til ens mail.
Det er godt reklame for dem.

Men i nogle situationer kan man faktisk få lov til at vælge både det, som der skal stå før og efter snabel-a på ens web mail.

Det efterlader en med en masse muligheder, men som regel har man travlt med at skulle finde på sådan en, så man vælger noget hurtigt ud fra de indtryk, der er omkring en.

Dette skal man passe på, for så ender man med at lave samme fadæse, som når man skal finde på et password, og man laver et hurtigt et, der har noget at gøre med ens børns navne eller lignende, som der er for let at regne ud.

Gode tips til valg af navn til webmailen

Du skal nemlig overveje navnet til den webmail grundigt, om det så er til privat brug eller professionelt brug, for du regner vel med at skulle bruge den mail længe, og det er ikke bare noget, man sådan lige kan ændre, og det vil tage tid at skulle overføre alle kontakter og korrespondancer til en ny mail.

Så man kan lige så godt gøre det perfekt i første forsøg.

Man bør finde på et navn, der er meget sigende og peger i retning af den, man er, eller hvad man skal repræsentere.

Navnet skal ikke være for langt og kringlet, for selvom man nu om dage har kodet de fleste mailadresser ind, så er det endnu bedre, hvis man kan memorere den forholdsvist let.

Flere Nyheder