Her er grundene til, at du skal vælge ejendomsservice

18 January 2021
Cecilie Mortensen

Hvis du er privat boligudlejer, en boligforening, ejerforening eller andelsforening, kommer du ikke udenom at skulle forholde dig til den daglige drift af ejendommen. Der er opgaver, som ikke kan undgås, hvis du ønsker tilfredse beboer og en velholdt ejendom. Det kan være opgaver som at vedligeholde de fællesarealer der er tilknyttet ejendommen både inde og ude. Det kan også være i forhold til trappevask, affaldssortering og vinduespudsning, som får ejendommen til at se pæn og velholdt ud. 

Da det sjældent er noget man har tid til at gøre selv, vælger langt de fleste at hyre en vicevært. Her er det blevet mere og mere attraktivt med årene at vælge en ekstern vicevært gennem ejendomsservice. Det betyder, at du kan få professionel hjælp til at få løst de opgaver som måtte være i den aktuelle drift. 

Ejendomsservice VS ansætte en vicevært

Når du ansætter en vicevært, skal du blandt andet betale for pension, ferie, sygedage og er bundet til en ansættelseskontrakt. Det slipper du for, når du vælger at hyre et eksternt firma der tilbyder ejendomsservice. Det giver dig en fleksibel løsning, som du løbende kan tilpasse og justere efter dine behov og ønsker. Derudover betaler du kun for de ydelser, som du får leveret. Dermed skal du ikke gå og kontrollere, hvad viceværten bruger timerne på, da det som udgangspunkt er en fast pris. 

Find en billig og god ejendomsservice

Hvis du leder efter en pålidelig og billig ejendomsservice, kan vi hjælpe dig godt på vej. Vi har undersøgt markedet for at se, hvem der har flere års erfaring, høj kundetilfredshed og en der sætter en ære i sit arbejde. Her kan vi varmt anbefale dig at vælge dahlin-ejendomsservice.dk. De er kendt for at have tilfredse kunder og skarpe priser på deres ydelser. Med over 40 års erfaring kan du få hjælp til at passe den daglige drift af ejendommen.

More articles