Hvad kan et transportfirma i Sønderjylland transportere?

23 February 2020
Anders Lundtang Hansen
Hvad kan et transportfirma i Sønderjylland transportere?

Måske vil fordommene skinne igennem, når man snakker om et transportfirma i Sønderjylland, for det er vel sådan nogle, der fragter mange specifikke ting.

Nogle vil gætte på, det er en masse toldfrie varer, der skal frem og tilbage over grænsen, og det meste handel bliver vel gjort uden regning, uden moms og under bordet.

Og så er det vel noget med en masse svinetransporter, fordi de mangler kød sydpå, og så også fordi, man jo siger, at de nye tendenser kommer til Jylland til sidst, så er vel stadig låst fast i noget med husmandskost med kartofler, kød og brun sovs.

Det er næsten kun synd for dem, der tænker således, for der sker virkelig meget med transportfirmaerne i det sønderjyske, og man kan på en god måde sammenligne det med USA, hvor tingene bare er det større.

Flere transportfirmaer i Sønderjylland høster stor anerkendelse i udlandet for deres gode logistik, gode ansættelsesforhold og pragtfuld levering af deres gods, om det så er noget meget ustabilt og robust gods.

Det er nemlig rigtigt: transportfirmaer i Sønderjylland kan skam levere alle de ting, som du kan forestille sig, der skal leveres.

Dette kan være til levering til døren, til toget, til videre transport med færge og altid over landegrænser, hvis dette skulle blive nødvendigt.

De holder ikke igen med at udføre deres arbejde til punkt og prikke, og så kan måske sige, at den eneste fordom, der passer på dem, er, at de er beskedne.

Man kipper ikke så meget med eget flag, men man høster anerkendelse i at vide, at man har gjort et godt stykke arbejde, og så glæder man sig til at komme videre med den næste opgave, fordi man sætter pris i ens arbejde.

Man er jo kun så god som ens egen succes, så mange vil nok selv synes, at de altid kan gøre det bedre – og det er kun til din fordel.

 

More articles