Hvor er haveservice populært?

14 December 2020
Pia Nielsen

Haveservice er populært, fordi det betaler sig! Når professionelle tager sig af din have og sørger for, at hækken er klippet, buskene beskåret og stauderne veltrimmede, så får du det fulde udbytte af det afgrænsede udeområde, som du kalder din have. Men hvad kan haveservice i svendborg eller nær dig egentlig tilbyde?

Hvad tilbyder haveservice?

Det er naturligvis individuelt fra havefirma til havefirma, hvad de kan tilbyde, men de fleste tager sig af alt det, de alle haver har brug for: At få klippet hæk, slået græs, beskåret træer og buske samt plantning og pleje af blomsterbede. Nogle firmaer tilbyder også at hjælpe med planlægning af nye haver eller haver, der trænger til et ansigtsløft.

Det handler om at tænke fremad!

Det kan måske virke som en unødvendig og dyr udgift, at få professionelle til at tage sig af din private have – fast eller lejlighedsvis. Spørgsmålet er, hvordan du gerne vil bruge din tid i haven: Elsker du havearbejde og pleje af planter og blomster? Eller er du mere til at nyde naturen og slappe af, når den står på udetid?

Er du til sidstnævnte, har du allerede den første gode grund til at vælge haveservice. En anden god grund er, at det altid betaler sig at tænke fremad, når det gælder haver. Det, du planter, beskærer eller anlægger i dag, viser sig ikke før om lang tid – så spild ikke penge og kræfter på havearbejde, der alligevel ikke giver det resultat, som du ønsker.

Hvor ofte du har brug for haveservice er til gengæld helt op til dine ønsker til haven. Er du i tvivl, så tag en uforpligtende snak med et haveservicefirma og start med en enkel opgave… men pas på, der er en grund til at haveservice er så populært, du ender måske med at blive afhængig af det!

More articles