Hvordan skal jeres næste firmafest forløbe?

Er du en del af festkomitéen på din arbejdsplads? Eller skal du arrangere en firmafest for alle dine ansatte? Uanset hvad, så kan det godt virke som en stor opgave at skulle arrangere en god fest for hele firmaet. Det skal helst være en fest, som falder i alles smag.

Det kan være rigtig svært at imødekomme alles ønsker – nærmest tæt på umuligt. Det er der formentlig heller ingen krav om, men man vil jo altid gerne ramme så godt som muligt, så alle får en god fest. 

Der findes mange forskellige virksomheder, restauranter og lignende som tilbyder at stå for en god firmafest i dag. Det behøver ikke at være en vanvittig dyr fest med 10 retter mad. Det er skam muligt at holde en god firmafest med et lavt budget, og stadig få en gennemført fest stablet på benene.

Hvis det er en anelse uoverskueligt at skulle sørge for mad, drikkevarer, lokale, musik, pynt, underholdning og mere til, så kan man sagtens overlade størstedelen af ansvaret til virksomheder, som lever af at skabe en god firmafest.

Et godt bud på dette finder du lige her: https://malt.dk/fest-og-event/firmafest/. Ofte er det nemmere at lave en overordnet plan for hvad jeres arbejdsplads ønsker af indhold, mad m.m. til festen og så præsentere det for en virksomhed, som kan sørge for at I får lige den fest, som I ønsker og kan glæde jer til. 

Hvorfor er en firmafest en god idé? 

Nogle kan måske tænke, hvorfor der overhovedet skal holdes en firmafest, og andre kan ikke få hænderne ned, når bare ordet fest indgår. Det er ikke alle, der synes at en fest med sine kollegaer, er det sjoveste.

Nogle drikker måske ikke alkohol og kan derfor have svært ved at se, hvad pointen så er i en fest, når alle andre drikker alkohol. En god firmafest skal være for alle, så alle har en god aften – uanset om man så drikker alkohol eller ej.

Dem som måske ikke lige er “the party people”, skal også kunne glæde sig til en god firmafest, hvor der ikke er en forventning til noget andet end at hygge sig. 

En firmafest er en fantastisk idé, fordi det samler folk på en anden måde end i den daglige arbejdsgang. Man kommer tættere på hinanden på en anden måde og snakker ofte om andre ting end bare arbejde – og ja, det kan da godt være der lige sniger sig lidt arbejdsrelevant snak ind i festen, men ofte bliver der talt om meget andet end arbejde sådan en aften.

Det giver et rigtig godt sammenhold på arbejdspladsen, og formentlig har alle noget at grine af og tale om mandagen efter. Derfor er det også vigtigt at så mange kollegaer som muligt, har lyst til at komme og være en del af firmafesten. En god firmafest kan gøre underværker for arbejdspladsen fremover – så det er bare med at komme i gang, og så finde hjælp udefra, hvis det gør det hele mere overskueligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *