Kom i form med en god romaskine

17 august 2020
Anders Lundtang Hansen

I Danmark er vi meget stolte af vores kystlinjer, hvorfor vi da også begår os i vandet meget ofte, om det så er i godt vejr eller dårligt vejr.

Således dyrker vi også mange aktiviteter, der har med vandet at gøre, som ender med, at vi deltager på højt plan i disse discipliner i forbindelse med sportsaktiviteter.

Dette ser man både med sejlsport, svømning, men så sandelig også med roning.

Det har vi en stor og stolt tradition for at begå os med, hvorfor mange af os da også dyrker den slags i fritiden.

Desværre er det jo ikke altid lige muligt at trække en kano eller lignende frem fra skabet, køre ned til vandet, søsætte den, plaske rundt med årerne og så komme retur igen.

Udover det kræver en hel del at nå dertil, at man ofte ikke gider efter arbejde, at man har andre planer i weekenden, så er vejret der sjældent til det, medmindre man er den slags, der altid blot ser på, at beklædningen er den eneste hindring for, at man ikke kan komme ud at ro.

Men det er faktisk muligt at ro i tordenvejr, mens det øser ned, og man selv sidder i en t-shirt og kun er gennemblødt af ens sved, og man bliver ikke forkølet af det!

Det sker ved, at man har en romaskine derhjemme, mens det er grelt vejr udenfor.

Sådan en kan man have plads til selv i langt de fleste danske hjem, men der skal dog være lidt at have med at gøre, men hvis man har et helt træningslokale eller lignende, så er det jo velegnet at benytte dette rum til dette.

Så slipper man for al transporttiden og det andet besvær ved at komme ud til vandet, da man så kan springe i romaskinen, lige efter man er kommet hjem fra arbejde!

Flere Nyheder