Kom igennem din stress med hjælp fra en kropsterapeut

30 april 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Har du stress? Så bør du overveje at opsøge en kropsterapeut.

Hvad er en kropsterapeut?

En kropsterapeut er en alternativ behandler som har specialiseret sig inden for en holistisk behandlingsform kaldet psykomotorisk terapi. Denne behandlings form tager udgangspunkt i en anskuelse af krop, sjæl, ånd og intellekt som en helhed og ikke som adskilte enheder.

I følge denne anskuelse kan kroppen huske oplevelser som vi selv har fortrængt, eller måske ikke i tilstrækkelig grad har fået bearbejdet. Selv om man måske tror at man er ude over et traume, kan det stadig sidde i kroppen og give anledning til alskens forstyrrelser og dårligdomme.

Når kroppen er ude af balance vil sindet også være det. Og for at genskabe den gode, naturlige harmoni er det nødvendigt at tage fat i kroppen såvel som i psyken.

image

Hvad kan jeg opnå med kropsterapi?

Når du går i kropsterapi behandling hos en dygtig og veluddannet kropsterapeut med mange års erfaring vil du få en grundig vejledning i hvorledes du lytter efter kroppens signaler.

Din krop vil på alle mulige måder forsøge at advare dig hvis du overskrider dens grænser. Det er for eksempel det der sker når vi bliver stressede. Overhører vi disse signaler vil kroppen reagere med sygdom.

Derfor er det vigtigt at du ikke sidder din krop overhørig. Og hos en kropsterapeut vil du kunne lære at genskabe forbindelsen til din krop så at du kan opnå den ønskede ro og balance.

Hvor finder jeg en dygtig kropsterapeut i århus?

Hvis du ønsker at prøve kropsterapi, for eksempel som et led i din stress behandling, kan du finde din lokale kropsterapeut i Århus. Her finder du den dygtige og erfarne kropsterapeut Lisbeth Degn, som igennem mange år har hjulpet glade og tilfredse klienter med at få et bedre og stærkere forhold til kroppen. Læs mere på lisbethdegn.dk

Flere Nyheder