Kom ud og prøv Gokart i Ringkøbing-Skjern

05 marts 2021
Silje Hansen

Drømmer du om at køre stærkt under kontrollerede og gode forhold, skal du ikke snyde dig selv for at kaste dig ud i gokart. Gokart er både sjovt og ideelt for dig, som gerne vil teste dine færdigheder på en bane, hvor du kan komme op i en rimelig god fart. En gokart kan køre op til 60 km/t, hvorfor det give dig muligheder for at prøve en sjov bane, hvor du kan slippe din indre fartdjævel løs. 

Gokart er både for børn, unge og voksne, hvorfor det er noget alle kan være med på i forskellige niveauer. Her er det eneste krav at man som person minimum er 150 cm før det er tilladt at køre Gokart. 

Hvilken gokart bane skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken gokart bane du skal vælge, er det naturligvis forståeligt, da der findes flere forskellige baner rundt omkring i Danmark. Her kan du både komme ud og køre på større og mindre baner alt efter, hvad du har lyst til. Alle baner er unikke, og er derfor lavet forskelligt. Der vil derfor være forskel på svingene og overhalingsmuligheder på de forskellige baner.

Herudover er der også forskellige former for konkurrencer indenfor gokart. I kan enten køre på tid, eller efter hurtigste omgang. Hvis I er flere, kan I aftale at den der har den mest langsomme omgang ryger ud én efter en. På denne måde står der en vinder til sidst, som hele tiden har en hurtigere omgang de andre. 

Hvor kan du prøve gokart i Ringkøbing-Skjern?

Hvis du leder efter et sted, hvor du både kan overnatte, hoppe i badeland med familien og samtidig køre gokart, skal du vælge campingfamiliepark.dk. Det er en campingplads som tilbyder gokart i Ringkøbing-Skjern. Her kan du teste dine køreegenskaber på en 325 meter lang bane. 

Flere Nyheder