Lån penge online til istandsættelse

12 april 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Hvad enten du lige har købt en ny bolig, eller hvis du har boet der i en længere årrække, kan det være nødvendigt at renovere fra tid til anden. To af de rum som typisk er så dyre at renovere, at det kan være nødvendigt at låne er badeværelset og køkkenet. Har du lige købt din bolig kan du overveje om det er muligt at låne penge til renovering i samme omgang, så du slipper for at betale de dyre stiftelsesomkostninger. 

Har du boet længere tid i din bolig og er det tid til at få kigget nærmere på køkkenet, måske fordi familiens behov har ændret sig, kan du overveje flere muligheder for at låne penge til renovering.

Lån online eller i forretningen

Skal du låne penge til at renovere eller istandsætte dit køkken har du flere muligheder. Du kan høre din bank, hvor du har lånt pengene til din bolig om de vil låne dig penge. Du skal være opmærksom på at du vil blive bedt om at stille med sikkerhed for lånet. 

Et alternativ til din traditionelle bank er at låne i en online bank. De er kendetegnet ved ikke at bede om sikkerhed. Er det et større beløb du ønsker at låne, kan du blive bedt om at dokumentere at du har en indtægt. F.eks. ved at fremvise en lønseddel.

Det er hurtigt og nemt at ansøge i en online bank, så brug de ekstra par minutter på at sende flere ansøgninger afsted og find det bedste tilbud efterfølgende.

Du kan også overveje at undersøge hvad det koster at låne i den forretning hvor du har planer om at købe dit køkken. Ofte har de lavet nogle favorable aftaler, typisk med en online bank, som er til din fordel. Husk at tjekke for skjulte gebyr inden du takker ja tak.

Flere Nyheder