Lækker banankage er perfekt til mange lejligheder

26 April 2019
Emilie Jacobsen

editorial

Det er rart for dig at have en kage, som du altid kan kaste dig ud i at lave, når du gerne vil have noget sødt, når du skal forkæle andre, eller når det er den tid på året, hvor dit barn skal have kage med til skolen eller sine fritidsaktiviteter.

En af de former for kage, der er virkelig nem for dig at tilberede, er en banankage. Der skal du bare have nogle bananer, der er godt modne, så de er nemme at mose. Dem blander du med mel og sukker og lignende ingredienser. Vil du gøre kagen lidt mere særlig, kan du for eksempel komme chokoladestykker i. De søde bananer og den lækre chokolade passer perfekt sammen. 

Der findes mange forskellige former for banankage, og du har gode muligheder for at finde en kage, som du kan gøre helt til din egen. Et af de steder, hvor du virkelig kan finde mange forskellige former for opskrifter – selvfølgelig også på banankage – er på dk-kogebogen.dk. Du kan for eksempel prøve denne opskrift: https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/27734/banan-kage-med-chokolade-stykker

En anden fordel ved en banankage er, at stort set alle kan lide den. Både børn og voksne er vilde med den lækre kage, som er både sød og nem at skære i stykker. Dermed er det hurtigt lige at snuppe et ekstra stykke, når du får lyst til det. 

Den faste konsistens gør også, at banankagen er virkelig smart for dig at have med på en skovtur, eller dit barn kan have den med, hvis han eller hun for eksempel går til spejder. Med en fast konsistens er det nemlig muligt at spise kagen med fingrene, hvilket gør den langt mere egnet til mange forskellige lejligheder end mange andre former for kage. 

Serverer du kagen til en familiefødselsdag, er der dog også mulighed for, at du kan servere lidt lækkert ved siden af. Det kan for eksempel være creme fraiche eller flødeskum. 

More articles