Mad ud af huset kan redde små og store selskaber

01 November 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Tænk sig det med, at det endelig er lykkedes dig at samle den nærmeste familie til en familiemiddag, og det har virkelig været svært og været noget, som det næsten har taget flere år at få i hus.

Godt nok er der ikke tale om så mange medlemmer her, men folk har så travlt, at det skulle planlægges flere år ud i fremtiden, før man kunne finde på en dato.

Så ved du også, at den dag skal blive noget specielt, som I sent vil glemme, for I ved ikke, hvornår den dag kommer igen – hvis chancen nogensinde byder sig på ny.

Desuden ved du så, at du ikke er den store kok, men mest af alt vil du gerne bruge den sparsomme tid, I har sammen, til at snakke og udveksle livserfaringer, og hvad der er sket i jeres respektive liv, siden I så sidst.

Men noget skal I jo have at spise, selvom du nu har besluttet dig, at du ikke vil bruge tid ved kogegryderne, så du vælger at få leveret maden fra andre.

Så bliver der hygget med mad ud af huset

Men det gælder jo især også de gange, hvor man har så mange mennesker samlet, at man dårligt når at se alle mennesker endsige snakke med dem, og man bagefter kan blive overrasket over, hvem der var der, fordi man ikke nåede at snakke med dem.

Hvis man selv skulle lave mad til alle de mennesker, så skulle man begynde flere dage i forvejen, og man kunne næsten blive ved med at lave det løbende hele aftenen, og så bliver det slet ikke nydelse for en, når man skal have travlt med maden, og det ellers skulle have været nydelse for en også.

Her bør man også vælge mad leveret udefra, så der er tjek på den tjans.

More articles