Man tager måske lige noget mere med, når man er nede at handle i en trælast

16 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Mange af os kender det nok godt med, at vi endelig vidste, hvad vi skulle ned at handle i supermarkedet, da vi kom derned, men siden vi købte ind på tom mave, så fik vi lige mere med.

En anden gang bliver man fristet af et godt tilbud på noget, man måske ellers ikke ville have købt, men det kunne da være meget rart at have.

Supermarkederne laver også de smarte finter med at stille slikket ved kassen, så når vi står i køen, så får børnene øje på slikket og plager om det – og andre gange kan vi da heller ikke selv styre os, så vi lige må have noget til den søde tand med hjem.

Men det er faktisk ikke kun ved indretningen af supermarkedet, at den slags forekommer, for sådan noget som en trælast er jo heller ikke tilfældigt indrettet.

Lavpristræ, Trælast, Byggecenter, Træhandel

Der lander mere i indkøbsvognen end forventet i trælasten

De sørger jo også for sådan noget med, at hvis du går efter gode og billige terrassebrædder, så skal du formentlig hen i den anden ende af forretningen for at finde værktøj og remedier til at sætte de brædder fast.

På den tur får man øje på et godt tilbud, eller man ser noget andet, som man godt kunne bruge en anden gang til et projekt, man overvejer, eller som man får en idé om på stedet.

Godt nok er tingene i gennemsnit dyrere her, end hvis man handler ind i et supermarked, men derfor kan man godt komme til at handle lidt mere ind, end hvad man egentlig kom efter – og det har ikke noget med en tom mave at gøre.

Desuden stiller de endda også slikket oppe ved kassen, så man ikke kan styre sig her og skal have lidt mere med hjem.

Og sådan kan det gå.

Flere Nyheder