Opsæt overvågningskamera og beskyt din bolig

23 January 2022
Astrid Pedersen

editorial

Skal din og din families bolig beskyttes mod tyveri? Så bør du supplere dine stærke låse og dit moderne alarm system med moderne overvågningskameraer i høj kvalitet.

Hvor skal jeg anbringe mit overvågningskamera?

Hvis du ønsker den ultimative overvågning af din og din families bolig bør du indkøbe mere end ét overvågningskamera. Det er altid en god idé at have et kamera opsat i hvert rum og i alle stuer samt på fælles områder i huset.

På den måde får du den bedste video dokumentation af indbruddet. Denne kan bruges i forbindelse med politiets opklarings arbejde, og over for dit forsikrings selskab når der skal søges om erstatning for de stjålne ejendele.

Udendørs videoovervågning – et forebyggende tiltag

Det er desuden en god idé at opsætte mindst ét overvågningskamera uden for din bolig – i en højde hvor det ikke kan nås, og samtidig gerne synligt.

image

Hvis en potentiel tyveknægt ser at du har opsat videoovervågning vil vedkommende sandsynligvis fortrække. Der er ingen som har lyst til at havne på skjult – eller måske knap så skjult – kamera. Slet ikke når man tænker på hvor gode og skarpe optagelser moderne overvågningskameraer anno 2022 kan levere, selv i mørke.

Du bør altid sørge for gennem tydelig skiltning at gøre opmærksom på at der filmes på din matrikel. Dette kan også have en afskrækkende effekt. Og så kommer du ikke i karambolage med loven.

Find de bedste overvågningskameraer til indendørs og udendørs brug

Hvis du leder efter billigt udstyr til videoovervågning kan du finde hvad du søger hos DKKamera. DKKamera er leveringsdygtig i overvågningskameraer i top kvalitet som ikke koster spidsen af en jetjager. Når du køber udstyr til videoovervågning hos DKKamera får du hele pakken inklusive kabler, ophæng og så videre.

Bestil indendørs og udendørs overvågningskamera via den online shop på hjemmesiden dkkamera.dk.

More articles