Overlad maling af vægge og lofter til faglærte håndværkere

23 February 2020
Astrid Pedersen

editorial

Når du står for at skulle friske din bolig op med ny indvendig maling, skal du være forberedt på, at der her er tale om en temmelig omfattende opgave. Et grundigt stykke malerarbejde indebærer andet og mere end blot føring af maling på vægge og i lofter.

Skal resultatet være pænt og ensartet, kræver det et grundigt forarbejde. Du kan for eksempel roligt sætte en dag af per rum, hvis der skal fjernes gammelt tapet eller væv forud for selve malerarbejdets påbegyndelse. Den slag djævleskab har det nemlig med at sidde umanerlig godt fast – og det skal altså pilles ned, hvis malingen skal binde ordentligt. Du skal ud og købe ind til maling af vægge og lofter, og det er ikke den lille tegnedreng, du skal have fremme.

Foruden maler, primer, grunder og lofthvidt skal du have fat på kantpensler, maler ruller, bakker, sandpapir, afdæknings materialer, malertape, spartelmasse og en hel del andre småting. Dernæst skal du ellers i gang med at dække hele boligen af, slibe væggene, og prime dem med blåt vand førend du kan tage fat med malerrulle og pensler. Og det er de færreste vægge og lofter som kan klare sig med blot et enkelt lag maling.

Hvem kan hjælpe mig med maling af vægge og lofter i min bolig?

Hvis du synes, dette lyder temmelig voldsomt, kan du vælge at få hjælp fra professionelt hold. Du kan for eksempel hyre en eller flere dygtige og erfarne malere fra dit lokale malerfirma, som på langt hurtigere og mere effektiv vis kan hjælpe dig med dit malerarbejde.

Hos Malerkanonen finder du udelukkende faglærte håndværkere med speciale inden for maling af vægge og lofter i private boliger. Du kan altid få et godt tilbud på professionel maling af vægge og lofter hos din lokale maler på Malerkanonen.dk

More articles