Professionel gulvafhøvling i Svendborg – når resultatet skal være perfekt

13 May 2019
Astrid Pedersen
Professionel gulvafhøvling i Svendborg - når resultatet skal være perfekt

Flotte massive trægulve, som beklæder hvert rum i et hus eller i en lejlighed, er et ubetinget aktiv – og en stor pryd – for pågældende bolig. Især hvis trægulvet er intakt, velholdt og velplejet efter alle kunstens regler. Men ligemeget hvor stor umage, du gør dig for at passe på dit trægulv, kan dette tage skade ved eksempelvis en oversvømmelse, eller hvis det på anden måde bliver udsat for store mængder af væde.

Når fugt først har sat sig i træværkets fibre, vil de enkelte planker, parketter eller brædder, som udgør trægulvet, udvide sig. Dette kan føre til, at gulvets overflade vil bulne op, slå dybe revner – eller udvide sig så meget, at der kommer pres på lamellerne ved siden af. Dette kan føre til, at disse forskyde sig i planet, således at der opstår niveau forskelle i gulvet. Og så kan gulvet ikke længere reddes ved en almindelig gulvafslibning.

Få dit flotte, jævne trægulv tilbage med en professionel gulvafhøvling

En gulvafhøvling, der imod, kan udrette mirakler for dit trægulv – selv når det fremstår så smadret, at du er fristet til at skrotte det. Hvis gulvet ellers er intakt, og træværket sundt og tykt, vil du kunne opnå gode resultater med en gulvafhøvling. Især hvis du overlader opgaven, som indebærer lidt af et præcisions arbejde, til en dygtig gulvmand.

Hvorfor kan jeg ikke selv afhøvle mit gulv?

Grunden til, at en gulvafhøvling bør udføres fra professionelt hold, er, at du som amatør risikerer at påføre dit trægulv store skader, hvis du selv kaster dig ud i opgaven. En gulvafhøvling er en omstændelig opgave – og skal resultatet blive rigtig flot, skal den også følges op med en gulvafslibning og en grundig efterbehandling, hvilket en faglært håndværker også bør forestå. Du kan få et godt tilbud på hele gulvafhøvling pakken hos gkservice.dk

More articles