Professionelt logo design til små penge

12 april 2022
Astrid Pedersen

editorial

Står du med en nystartet virksomhed, eller trænger din eksisterende til et nyt logo? Så bør du hyre en grafiker til denne opgave.

Hvorfor bruge penge på at få lavet et logo?

Måske tænker du at det virker som overkill lige frem at få en professionel grafisk designer eller grafiker til at lave dit nye firma logo.

Indtil videre har du måske klaret dig fint uden. Men her skal du huske på at et logo er andet og mere end pynt. Logoet er virksomhedens grafiske identitet ud ad til, og samtidig den visuelle repræsentation for firmaets DNA.

logo design

Med et vel designet firma logo har du for alvor mulighed for at skille dig ud fra mængden, og dermed stå skarpere i konkurrencen på markedet. Og lader du en dygtig, erfaren grafiker om at udføre dit logo design kan du være helt sikker på at dit logo bliver både flot og holdbart, således at din virksomhed kan have glæde af det i mange år.

Hvad kendetegner et godt og stærkt logo design?

At designe et firma logo er ikke bare et spørgsmål om at slå nogle tilfældige streger på et stykke papir. Faktisk er det temmelig krævende at skabe et logo som sender stærke signaler om dit firmas virkefelt og kerneydelser, samtidig med at det ikke kan misforstås.

Et vel designet logo er både enkelt og prægnant i sit udtryk. Samtidig skal logoet kunne anvendes i flere forskellige sammenhænge, på print (for eksempel brevpapir, visitkort og firma flag) som på skærm (for eksempel hjemmeside og banner reklamer).

Derfor er det vigtigt at logoet kan skaleres og er forholdsvis enkelt i sit udtryk. Og der bør ikke anvendes flere farver end at logoet også kan gøre sig godt i gråtoner.

Du kan altid få et skarpt tilbud på et professionelt logo design hos Logoshop.dk

Flere Nyheder