Sådan finder du den rette fagmand til at spartling af vægge

17 February 2020
Silje Hansen

editorial

Har du en ældre kælder eller i gang med at renovere din bolig, så kan det være aktuelt at få spartlet sin væg. Dermed bliver den jævn og flot, så du let kan male den op i den farve du ønsker. Det er meget normalt at vægge med tiden enten revner eller får skader. Det kan blive svært, tidskrævende og ikke mindst dyrt at skulle reparere eller udskifte hele væggen. Her kan du istedet spartle skaden eller hele væggen op, således det ikke udvikler sig. 

Det er dog vigtigt at hyre en fagmand til sådanne slags opgaver, da det er en vigtig del af huset og det indtryk det efterlader. Vi anbefaler derfor at du bruger en professionel maler. Der er netop stor efterspørgsel efter malere, hvorfor du bør undersøge markedet i god tid. Der er flere om buddet, hvorfor det kan være en fordel at starte med at søge efter en maler i din lokale by.

Hvem kan hjælpe med at spartle dine vægge?

Der er stor forskel på hvilken maler du vælger til at spartle dine vægge. Det skyldes at der er kommet mange flere malere på markedet, hvor håndværket og servicen kan være differentierende. For at finde det bedst mulige match anbefaler vi at du starte med at spørge venner, familiemedlemmer, naboer eller kollegaer om de har fået spartlet deres vægge og hvem de evt. har brugt til dette arbejde. Dermed har du en garant for at arbejdet er udført med et godt resultat. Du kan også undersøge de enkelte malerfirmaer. Her kan du se billeder af de opgaver de tidligere har udført. Er du i tvivl om kvaliteten af arbejdet, kan du se om du kan finde malerfirmaet på Trustpilot. Her kan kunderne efterlade en anmeldelse af arbejdet. Du får dermed en god indikation af det arbejde du kan forvente at få. Se kundernes favorit valg her https://malerkanonen.dk/spartling-af-vaegge/.

 

More articles