Sæt gang i amatør bryggeriet med brygudstyr fra Albryg

05 February 2021
Astrid Pedersen

Går du og drømmer om selv at brygge øl til hverdag og fest? Så bør du læse med i det følgene. Her kan du få mere information om hvad du skal bruge af brygudstyr.

Hvad skal jeg bruge for at komme i gang med ølbrygning?

Som amatør brygmester kan du faktisk nøjes med ganske få remedier – og det at brygge din egen øl behøver ikke at koste dig spidsen af en jetjager.

Hos Albryg finder du ganske udmærkede begynder sæt som indeholder alt hvad du behøver for at kunne fremstille de velsmagende gyldne dråber hjemme i privaten. Et begynder sæt fra Albryg indeholder gærspand og brygspand, begge med en kapacitet på tredive liter og hver især forsynet med gærlås og taphane. Til dette sæt hører brygske og målebæger samt hydrometer, kapsel påsætter og 100 kapsler i standard ølflaske mål. Og så medfølger selvfølgelig alle nødvendige rengørings materialer.

Et begynder sæt kan med stor fordel anvendes sammen med et såkaldt All Grain Kit, som indeholder alle de basale ingredienser til ølbrygning – malt, humle, sukker og gær – samt aromastoffer og øvrig tilsætning i nøje afmålt forhold.

Du vil hurtigt og nemt kunne brygge velsmagende øl ved hjælp af et begyndersæt og et All Grain Kit fra Albryg, og samtidig få grundlæggende indsigt i bryg processens mysterier. Når du har nået det punkt hvor du selv ønsker at eksperimentere med ølbrygning kan du opgradere fra begynder sættet til et semi professionelt bryganlæg.

Et sådant kan du også finde hos Albryg, som fører bryganlæg fra brands så som Brew Monk, Braumeister, Brewster Beacon og Grainfather. Med et mere avanceret bryganlæg kan du selv prøve dig frem med diverse ingredienser, og variere brygge og gæringstiden for et unikt resultat.

Find brygudstyr hos Albryg

Klik ind på Albryg og find det rette brygudstyr i den online shop.

More articles