Skal du have hjælp til at male?

16 marts 2020
Signe Hansen
Skal du have hjælp til at male?

Står du midt i et stort renoveringsrod? Skal du flytte eller synes du bare, at lejligheden trænger til en god og kærlig hånd? Måske skal væggen i køkkenet endelig indtage en flot lysegul farve?

Uanset hvad dit projekt er og uanset hvor ambitiøst det er, kan det være svært at få et overblik over selv. Endnu sværere kan det være rent faktisk at udføre arbejdet selv. Hvilken maling er den bedste til den type væg som du har? Og hvilken forbehandling giver det pæneste resultat? Skal der spartles, og hvordan gør man nu egentlig lige det?

Men et ligeså stort projekt det er at forbehandle og male selv kan det være at finde rundt i det hav er håndværkere og malere, der findes på det sjællandske marked. Hvem leverer den bedste service, det flotteste resultat, der holder i længst tid og samtidig til den mest fordelagtige pris?     

Hos MalerKanonen er du ude over alle de problemer og hager, som du normalt har forbundet med malere og håndværkere. Alle deres medarbejdere er uddannede, hvilket sikrer kvalitet, grundighed og stolthed over håndværket i sin reneste form. MalerKanonen har hjemme på Sjælland og leverer deres hjælp og service til et stort geografisk område, og det kræver blot at du kontakter dem et par dage før, at du står og skal i gang med dit projekt.

På malerkanonen.dk kan du få et stort overblik over alle de forskellige services og de dertilhørende maler priser, som virksomheden tilbyder. Hjemmesiden indeholder masser af god information, og du kan se deres forskellige prispakker, hvor du blandt andet kan få pletspartlet og malet din lejlighed. Prisen afhænger her af hvor stor lejligheden er. Hvis dit projekt og dine ønsker ikke passer ind i standardpakkerne kan du sagtens ringe eller skrive ind og give et signalement af projektet og få et uforpligtende tilbud. 

Flere Nyheder