Smukke ringe i god kvalitet

28 august 2021
Tina Høy

editorial

For en pige eller kvinde er en hånd uden ringe ret bar og usmykket. Mange går naturligvis med vielsesringe, men der er også mange andre typer ringe, der kan afspejle din stil og personlighed.

Hvis man skal giftes eller er gift, vælger man ofte en ring, der signalerer, at det er en vielsesring, så du kan vise andre, at du er gift – eller ringen kan give dig den følelse af samhørighed med din mand, der ofte har en ring i samme stil.

Udtryk din stil med en ring

Måske ønsker du netop at signalere, at du ikke er gift og går uden om de traditionelle ringe, der ligner vielsesringe. Eller du vil bare gerne udtrykke din egen stil og vælge noget, du synes er flot at kigge på. For hænderne er ret synlige for alle, og du kan godt tillade dig at ofre noget på en smuk ring.

Julie Sandlaus smykker er utroligt smukke og i så god kvalitet, at de holder meget længe og bliver ved med at se flotte ud. Det kan bestemt betale sig at give lidt ekstra for smykker, så du ikke skal se dem blive sorte eller falme.

Julie Sandlau designer både eksklusive halskæder, ringe, øreringe og armbånd i sølv og forgyldt. Den dejlige satin overflade er et kendetegn ved hendes smykker.

Du kan se eksempler på julie sandlau ringe på Guldsmed Fangels hjemmeside. Der er fri fragt til pakkeboks og 60 dages returret.

Sølvring med lyserød krystal eller hjerteformet guldring

Smykkedesigneren er ikke bange for farver, tjek fx sølvringen POETRY sat ned fra 1.250 kr. til uhørte 625 kr. Den har en smuk feminin lyserød krystal og mat satin overflade. 

En fantastisk gave til dig selv – eller til en, du elsker – er PURE HEART, der er en forgyldt ring med et hjerte af 22 karat guld, og hjertet er fyldt med klare zirkonia.

 

 

Flere Nyheder